LogóÚj lakások közvetlenül a kivitelezőtől!

Garancia minden tekintetben!

Akár illetékmentes vásárlás!

20
éve a piacon
Az ingatlan
örök érték!
Eladó, új lakások Budapesten közvetlenül a kivitelezőtől!

Primaép Kft. Ingatlanberuházó és Kivitelező - Cégismertető

Cégünket 1998-ban alapítottuk. Az alapítás célja kiemelten a fellendülőben lévő fővárosi lakáspiac által kínált lehetőségek kiaknázása. Fő tevékenységünk ezáltal az ingatlanfejleszés.

Elképzelésünk, s egyben filozófiánk, hogy első osztályú minőségben kivitelezett lakásainkat mindenki számára megfizethető, a konkurenciánál alacsonyabb áron kínáljuk vevőinknek. Ennek alapvető feltétele, hogy a pesti oldalon kell tevékenykednünk a budai oldal jóval magasabb árszintje végett. A XIII., XIV. kerületeket választottuk ki épületeink helyének a kiváló fekvéseik miatt. A kerületek fejlődése elképesztő ütemben halad, minden évben összességében itt kerülnek kivitelezésre a legnagyobb értéku beruházások.

Alapításunk óta kb. 44.000m2 - 700 db - lakást és üzlethelyiséget építettünk fel és értékesítettünk is. Büszkén mondhatjuk, hogy nincs előző épületünkből visszamaradt, eladatlan lakásunk, azok már az építés befejezése előtt gazdára találnak. Alapfelszereltséget kínálunk, tehát semmi luxust, de mindenkinek lehetősége van a szerkezeten, a közfalakon és a homlokzaton kívül bármilyen változtatást igényelni. Gyakorlatilag Ön építi a lakását, mint egy családi házat, de a kivitelezéssel és anyagbeszerzéssel járó gondokat levesszük a válláról!